Кино


Отложени кино премиери заради пандемията

Понеделник, 27 Април 2020


Редица филмови заглавия, които скоро трябваше да превземат киносалоните, ще бъдат преместени напред във времето, заради динамичната обстановка, свързана с пандемията от коронавирус.

През идните месеци трябваше да гледаме на голям екран заглавия като „Джеймс Бонд: Няма време за умиране“, „Мулан“, „Черната вдовица“ и още много. Оказа се, че ще ги видим най-рано през есента, ако опасният вирус позволи.

Така очакваният филм от поредицата за Агент 007 „Няма време за умиране“ трябваше да бъде в кината от 2 април. Сега премиерата на лентата е преместена за 12 ноември.

Друго много чакано заглавие през тази пролет беше филмът на Дисни „Мулан“. Той трябваше да излезе на 27 март, вместо това ще го видим на 24 юли.

Емблематичната героиня от „Отмъстителите“, изиграна от Скарлет Йохансон – Черната вдовица, ще разкаже историята си във филм изцяло посветен на нея. Той трябваше да превземе залите през май, това обаче ще се случи на 6 ноември, когато е новата премиерна дата за филма.

Първият филм от новата супергеройска поредица от вселената на Марвел „Вечните“ с участието на Анджелина Джоли, Ричард Мадън и Кит Харингтън ще бъде в кината през февруари 2021, вместо през ноември тази година.

Редица други Марвел заглавия също ще сменят премиерните си дати:
- „Доктор Стрейндж 2“ ще излезе през ноември 2021 г.;
- „Тор 4“ ще бъде на екран на 18 февруари 2022 г.;

„Топ Гън: Маверик“ е друго очаквано повече от 30 години заглавие, за което ще трябва да почакаме още. Филмът трябваше да бъде в кината през юли, вместо това обаче ще го гледаме на Коледа. Премиерата е насрочена за 23 декември.

Премиерата на деветия филм от хитовата екшън поредица „Бързи и яростни“ също беше преместена във времето. Лентата с Вин Дизел и Джон Сина ще бъде на екран през април 2021 г. вместо през май 2020 г.

Новият „Батман“ с Робърт Патинсън се мести от юни 2021 за октомври 2021 г. Биографичният филм за Елвис Пресли с Остин Бътлър в главната роля ще излезе през ноември 2021 г.

 
КОНТАКТИ ЗА НАС
Copyright © 2017 moviesplus.bg All rights reserved