Кино


Мартин Скорсезе засне късометражен филм по време социалната изолация

Петък, 29 Май 2020


Мартин Скорзесе засне кратък документален филм по време на социалната си изолация заради пандемията от коронавирус. Кадрите са направени в дома на режисьора в Ню Йорк и са предназначени за поредицата на BBC Lockdown Culture с Мери Биърд. Телевизионната поредица е посветена на социалната изолация.

Режисьорът споделя, че благодарение на тези кадри ще може да се погледне отстрани и да види как е използвал времето, прекарано у дома. Онова, което занапред иска да види, е как прилага нещата, които е усвоил по време на карантината.

В началото на годината стана ясно, че Скорсезе подготвя нов филм с Леонардо Ди Каприо и Робърт Де Ниро в главните роли. Сюжетът на лентата ще бъде по мотиви от романа на Дейвид Гран „Убийците на цветната луна“. Новината около предстоящия филм е, че заснемането му ще струва повече от 200 милиона долара. Тази сума се оказва висока за Paramount Pictures, затова продукцията ще бъде финансирана от Apple. Готовият филм ще бъде показан в новата стрийминг платформа на технологичния гигант. Очаква се бъдещият филм на Мартин Скорсезе, да се превърне в най-скъпата продукция, правена за такъв вид платформа.

 
КОНТАКТИ ЗА НАС
Copyright © 2017 moviesplus.bg All rights reserved