Кино


Вал Килмър ще разкаже за живота си в биографичен филм

Вторник, 01 Юни 2021


Вал Килмър е сред най-популярните и обичани актьори. В над 40-годишната си актьорска кариера той е изиграл множество роли, с които е заслужил мястото си в сърцата на почиитателите на киното. С филми като "Доорс", "Топ гън", "Батман" Вал Килмър определено е един от най-добрите в своята професия.

Предстоящ за заснемане документален филм, озаглавен "Вал", ще ни покаже трудностите по пътя към успеха. В него ще видим лични интервюта и архивни кадри. Филмът ще съдържа и видеоматериали, заснети от самия Килмър по време на подготовката и работата му по филмови проекти.

Вал Килмър е роден на 31 декември 1989 г. в Лос Анджелис. Първият му досег с магията на сценичното изкуство е още по време на студентските му години в Джулиърд, където участва в редица класически постановки. 1984 г. участието в комедията "Строго секретно!" му отваря вратите на голямото кино.

През 2015 г. актьорът се изправя пред едно от най-тежките изпитания в живота си - диагнозат рак на гърлото. За щастие успява да се пребори успешно с болестта.

 
КОНТАКТИ ЗА НАС
Copyright © 2017 moviesplus.bg All rights reserved