Кино


Какво да гледаме в кината през август

Четвъртък, 12 Август 2021


Киното се завръща у дома - в киносалоните. Пандемията от COVID-19 бе причината редица филмови премиери да бъдат отложени във времето или да се състоят в набиращите все по-голяма популярност стрийминг платформи. Все пак киносалът е мястото, където всеки почитател на седмото изкуство се чувства най-комфортно да гледа премиерните заглавия. За щастие постепенно отпускането на мерките срещу опасния вирус прави възможно да се случи отварянето на залите и реализирането на голям екран на чакани заглавия.

Август ни подарява много възможности за приятни часове пред големия екран. Ето част от заглавията, заради които си струва да отидете на кино.

Круиз в джунглата

Приключенският филм, вдъхновен от популярна атракция в увеселителния парк на Дисни, продължава да оглавява световната боксофис класация за месеца с приходи от близо 70 милиона долара. В главните роли ще видим Дуейн Джонсън - Скалата и Емили Блънт. Сюжетът ни среща с изследователката Лили Хоутън и капитан Франк, които се отправят на вълнуващо пътешествие в дебрите на джунглата в търсене на мистично лечебно дърво. Филмът е забавен и свеж, изключително подходящ за семейна киновечер.

Космически забивки: Нови легенди

"Космически забивки: Нови легенди" е още едно заглавие, което спокойно можете да гледате с децата си, или просто да се разтоварите от ежедневните проблеми. Филмът е продължение на популярния филм "Космически забивки" от 1996 г., като в центъра на сюжета не е Майкъл Джордан, а ЛеБрон Джеймс в компанията на Бъгс Бъни и останалите анимационни герои.

Свободен играч

"Свободен играч" е забавна екшън комедия с Райън Рейнолдс в главната роля. Той ще влезе в образа на Гай - банков служител, чийто обикновен живот се преобръща и той се превръща в супергерой с необикновени сили и специална мисия.

Отрядът самоубийци

"Отрядът самоубийци" е част от Разширената вселена на DC Comics. Режисьор на лентата е Джеймс Гън. В главните роли ще видим Марго Роби, Идрис Елба, Джон Сина, Джоел Кинаман, Дейвид Дастмалчиан, Даниела Милчиър, Силвестър Сталоун, Вайола Дейвис, Питър Капалди и Джай Кортни.

 
КОНТАКТИ ЗА НАС
Copyright © 2017 moviesplus.bg All rights reserved