Любопитно


Истинската причина на раздялата на Райън Гослинг и Рейчъл Макадамс

Четвъртък, 22 Юни 2017


Райън Гослинг и Рейчъл Макадамс са една от любимите холивудски двойки. Любовта на феновете към тях се подхранва от химията между двамата в "Тетрадката". Те са пример за това как любовта от екрана се пренася и в реалния живот. Но защо пътищата им се разделят и каква е истинската причина за това.

Гослинг и Макадамс често говорят открито за връзката си, но премълчават подробностите около раздялата си. Райън споделя пред списание GQ, че решението да приключат връзката си, е било взаимно. Актьорът шеговито допълва, че верните фенове на "Тетрадката" все още му се сърдят, че е се е разделил с Рейчъл. Пред списанието Гослинг споделя как едно момиче го срещнало на улицата и започнало да му крещи и обвинява с думите: „Как можа? Защо я остави да си отиде?".

За разлика от екранните им образи, любовта между Рейчъл и Райън не пламва от пръв поглед. В самото начало на снимките на филма, нещата между двамата не се получавали, Гослинг дори искал друга партньорка. Режисьорът на филма Ник Касаветс обаче отказал да замени Рейчъл и се заел със задачата да стопли отношенията между актьорите.
Както повечето връзки и тази на Рейчъл Макадамс и Райън Гослинг приключва, защото двамата осъзнават, че просто не са създадени един за друг. За щастие Райън открива своята сродна душа в лицето на акрисата Ева Мендес. Многократно актьорът е споделял открито чувствата си към нея.

Много издания спекулират, че причина за раздялата актьорите, е фактът, че Райън е искал деца, а Рейчъл не е била готова за това. Актьорът обаче опровергава тези слухове.

 
КОНТАКТИ ЗА НАС
Copyright © 2017 moviesplus.bg All rights reserved