Любопитно


Райън Гослинг – холивудският рицар на бял кон

Сряда, 19 Април 2017


Райън Гослинг определено е един от най-желаните красавци на планетата, а освен това е и сред най-добрите актьори днес. Превъплъщенията му на големия екран преминават през романтичния Ноа в "Тетрадката" и стигат до мистериозния мотоциклетист в криминалната драма "Мястото отвъд дърветата". Да, Райън Гослинг е добър в работата си и успява да се справи отлично с всеки образ, който трябва да пресъздаде. Отвъд екрана обаче, се крие един различен човек, който е не по-малко привлекателен. Ето няколко интересни неща, които ще Ви накарат да го заобичате още повече.

Той започва кариерата си, когато е едва дванадесетгодишен, в популярното детско предаване "Мики Маус клуб", където си партнира с Джъстин Тимбърлейк, Бритни Спиърс и Кристина Агилера. Любопитно е, че Джъстин и Райън стават изключително близки, като и до днес са много добри приятели.

Най-голяма популярност му носи участието във филмовата адаптация на бестселъра на Никълъс Спаркс - "Тетрадката". Режисьорът на филма избира точно Райън за главната мъжка роля, тъй като според него, актьорът не е типичният красавец, а изглежда като напълно обикновено момче, което не се отличава особено. След снимките на "Тетрадката" любовната история между Гослинг и Рейчъл МакАдамс се пренася и извън снимачната площадка – актьорите се срещат в продължение на четири години.

Райън Гослинг е истински герой не само на екрана, но и в живота. През 2011 г. звездата спасява от побой невинен човек на улицата в Ню Йорк. Вървейки, той вижда двама души, които нападат друг. Актьорът се втурва на помощ, без да се замисли. Геройските му подвизи не свършват с това. През 2013 г. Райън спасява британски журналист, който за малко щял да бъде ударен от такси. В средата на миналата година актьорът отново облича супергеройските си одежди и спасява куче, озовало се в средата на магистралата.

Обичаме Райън Гослинг и заради огромната любов и признателност, които изпитва към съпругата си Ева Мендес и цялото си семейство. Емоцията, с която говори за тях е показателна за чувствата му. Ето трогателните думи, с които актьорът прие наградата "Златен глобус" по-рано тази година: "Докато пеех, танцувах и свирих на пиано, и преживявах едно от най-прекрасните усещания, които са ми се случвали на снимачната площадка, моята любима се грижеше за дъщеря ни Есмералда, докато е бременна с второто ни дете и помагаше на брат си да победи в битката с рака... Ако тя не се беше заела сама с всичко това, за да мога аз да участвам в този филм, сега някой друг щеше да седи тук. Така че, скъпа моя, благодаря ти..." Речта му прозвуча като истинско обяснение в любов и докосна всички слушащи. Освен това често в свои интервюта, той споменава как бащинството е променило живота му и семейството е сред най-важните неща за него. Един човек, който уважава съпругата и семейството си, е повече от достоен.

Очевидно можем да кажем, че за Райън Гослинг е вярно твърдението, че успехът принадлежи на хората с добри намерения. Или както самият той казва: "Онова, което научих от живота е, че не трябва да ограничаваме себе си. Трябва да се борим за това, в което вярваме, без значение какво е то."

 
КОНТАКТИ ЗА НАС
Copyright © 2017 moviesplus.bg All rights reserved