Любопитно


Меган Маркъл и принц Хари откриха свой общ профил в Инстаграм

Сряда, 03 Април 2019


Бившата актриса и настояща херцогиня на Съсекс и съпругът ѝ принц Хари откриха свой общ официален профил в Инстаграм. Вчера двамата активираха профила си и вече имат над 2 милиона последователи. Можете да откриете и последвате херцозите в социалната мрежа, като изпишете @SussexRoyal в търсачката.

Първият им пост е поредица от снимки от техни съвместни изяви, придружени с текст: "Добре дошли в нашия официален Инстаграм профил! Нямаме търпение да споделяме с вас работата, която ни движи напред, каузите, които подкрепяме, важните съобщения, както и да изясняваме важни въпроси. Благодарим ви за подкрепата и ви приветстваме!".

Скоро в живота на херцозите на Съсекс предстои едно много важно събитие, а именно раждането на първия им наследник. По този повод Меган Маркъл ще наруши четиридесетгодишна традиция в кралското семейство. Преди нея дамите винаги са раждали в болница "Сейнт Мери", Меган обаче е решила да роди своето бебе в друга болница, намираща се близо до дома ѝ в Уиндзор.

Междувременно на острова не спират залозите за име на новия наследник на кралското семейство. Ако бебето е момче, според букмейкърите, то най-вероятно ще се казва Филип, Артър или Александър. Ако пък е момиче – Мери, Виктория, Алис или Даяна.

 
КОНТАКТИ ЗА НАС
Copyright © 2017 moviesplus.bg All rights reserved