Любопитно


Продължението на „Аватар“ сред първите филми, подновяващи снимките си след пандемията

Сряда, 13 Май 2020


„Аватар“ е сред най-успешните заглавия в боксофиса за всички времена. Предстои заснемането на още 4 части на поредицата. Премиерата на втората част трябва да бъде през декември 2021 г., а следващите 3 части ще се появят на екран през 2023, 2025 и 2027 г.

Снимките на продължението започнаха в Нова Зеландия. Пандемията от коронавирус, която с бързи темпове завладя целия свят, накара екипа да преустанови работа по филма за известно време. Страната обаче се справя доста добре с овладяването на заразата и се очаква съвсем скоро да се върне към обичайния начин на живот. По информация на изданието „Deadline“ снимките на „Аватар“ ще започнат веднага щом властите в страната го позволят. Това означава, че лентата на Джеймс Камерън ще бъде една от първите подновени холивудски продукции.

Бюджетът на продукцията е внушителен – повече от 1 милиард долара. Режисьор отново ще бъде Джеймс Камерън, а с роли във филма ще видим Зоуи Салдана, Сам Уъртингтън, Сигорни Уийвър, Стивън Ланг, Кейт Уинслет, Вин Дизел.

 
КОНТАКТИ ЗА НАС
Copyright © 2017 moviesplus.bg All rights reserved