Любопитно


Шарлиз Терон превъзмогнала страха си от коне по време на снимките на нов филм

Четвъртък, 09 Юли 2020


Шарлиз Терон сподели, че се е изправила от един от големите си страхове по време на снимките на фантастичния екшън The Old Guard, който е заснет за популярна стрийминг платформа. За ролята си на безсмъртен наемник красивата актриса е трябвало да язди кон - именно това е нещото, от което се е бояла.

В интервю за Entertainment Weekly Терон споделя, че заради страха си дълго време е избягвала да язди коне и не е приемала роли, които включват това умение. Причината за този страх е, че когато е била 12-годишна заради падане от кон, е изпаднала в безсъзнание. За ролята си в The Old Guard обаче тя решила да направи всичко по силите си, за да преодолее страха си. Пред изданието актрисата допълва, че е много благодарна за възможността да застане очи в очи със страха и да го надмогне. Това в крайна сметка се е оказало доста терапевтично за нея.

Премиерната дата на фантастичния екшън The Old Guard, базиран на едноименна комикс поредица, е 10 юли. Режисьор на филма е Джина Принс-Байтууд, а освен Шарлиз Терон в него ще видим още КиКи Лайн, Матиас Шьонаертс, Марван Кензари, Лука Маринели и Чиутел Еджиофор.

 
КОНТАКТИ ЗА НАС
Copyright © 2017 moviesplus.bg All rights reserved