Любопитно


Том Ханкс сподели как се е чувствал по време на боледуването от коронавирус

Четвъртък, 16 Юли 2020


Актьорът Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън бяха сред първите знаменитости, заболели от коронавирус. След като двамата се излекуваха успешно, 64-годишният актьор е силно въвлечен в информационните кампании относно вируса. Ханкс е сред донорите на плазма, която служи за лечение на болни от COVID-19. По време на гостуването си в телезионното предаване „The Late Show with Stephen Colbert“ Ханкс разказа подробно за това как се е чувствал докато е бил болен, новината идва от светското издание People.

В началните етапи на болестта се е чувствал леко отпаднал, съпругата му е имала главоболие и се е чувствала зле. Това ги подтикнало да си направят тестове, които се оказали положителни. Актьорът сподели, че двамата са преминали през болестта с различни симптоми. Рита е имала висока температура и гадене, загубила е чувство за обоняние и вкус. Докато на него основен дискомфорт са му причинявали силните болки в костите. За да се почувстват по-добре, им е отнело близо две седмици.

Ханкс призовава хората да не подценяват болестта, да бъдат отговорни, да носят маски, да спазват социална дистанция и да мият ръцете си често.

 
КОНТАКТИ ЗА НАС
Copyright © 2017 moviesplus.bg All rights reserved