Любопитно


Деми Ловато се сгоди

Петък, 24 Юли 2020


Деми Ловато и приятелят ѝ актьорът Макс Ерих се сгодиха. Поп звездата сподели щастливата новина в сряда с пост в своя профил в Инстаграм. На снимките се вижда романтичната обстановка по време на предложението, както и красивият годежен пръстен.

В публикацията си Ловато споделя, че се е влюбила в годеника си от пръв поглед, и че никога в живота си не се е чувствала по-обичана. 27-годишната певица и актриса допълва, че за нея е чест да приеме това предложение. От този ден нататък тя официално ще бъде нечия партньорка в живота.

"Знаех, че те обичам още от мига, в който те срещнах. Беше чувство, което е трудно да се опише, ако не се изпита. Никога досега не съм се чувствала така безусловно обичана от някого (освен от родителите си) с всичките ми недостатъци. Никога не си ме притискал да бъда нещо различно от себе си. Ти ме подтикваш да бъда най-добрата своя версия. За мен е чест да съм твоя годеница. Обичам те повече, отколкото може да се изрази с думи. Нямам търпение да създам семейство и живот с теб. Обичам те завинаги, партньоре! Ето ни на прага на бъдещето!", пише Ловато в профила си.

29-годишният Ерих и 27-годишната Деми са двойка от четири месеца.

 
КОНТАКТИ ЗА НАС
Copyright © 2017 moviesplus.bg All rights reserved