Любопитно


Камерън Диас сподели защо се оттегля от киното

Петък, 28 Август 2020


Камерън Диас разказа за решението си да се оттегли от актьорството и как това й е помогнало да намери покой. Звездата от "Ангелите на Чарли" се почувствала изморена от светлината на прожекторите и знаела, че нещо трябва да направи.

Камерън беше попитана от своята приятелка Гуинет Полтроу, която също вече не играе във филми, в предаването й In Goop Health как се чувства, след като се отказа от актьорството, на което тя отговори: "Мир. Мир в душата ми, защото най-накрая се грижа за себе си. Толкова е уморително да се работи на това ниво и да бъдеш толкова известен. Погледнах живота си и видях, че... когато правиш филм, това е перфектното извинение да те притежават. Ти си там 12 часа на ден месеци наред. Нямаш време за нищо друго. Разбрах, че съм предала части от живота си на всички тези други хора... и трябваше да си го върна."

Въпреки тово 47-годишната актриса, която роди първото си дете, дъщеря си Радикс, от съпруга си рок звездата Бенджи Мадън преди малко повече от шест месеца, не изключи връщане във филмовия бизнес в бъдеще.


 
КОНТАКТИ ЗА НАС
Copyright © 2017 moviesplus.bg All rights reserved