Любопитно


Мадона и Шон Пен - любов като на кино

Вторник, 01 Септември 2020


Връзката между Мадона и Шон Пен надхвърля факта, че от десетилетия не са заедно. Те имат толкова кратка, бурна и опустошителна любов, че остава в историята завинаги и е част от попкултурата. До ден днешен двойки се опитват да пресъздадат легендата за тях, като се обличат като Шон и Мадона за партита или Хелоун.

Съдбоносната година е 1985 - началото на всичко. Успехът връхлита Мадона под формата на Like a Virgin, но и с Love Aid, „Отчаяно се търси Сюзан“ и срещата й с Шон на снимачната площадка на Material Girl. Смята се, че Мери Ламбер, приятелка на Шон Пен и режисьор на клипа, е официално лицето, което ги запознава. Когато Мадона го вижда в ъгъла – момче с кожено яке и слънчеви очила, моментално разбира, че това е Шон Пен и че ще се влюбят и оженят. И така става. Запознават се на 10 януари, а на 16 август, на 27-ия й рожден ден, се женят. Сватбата им е в Малибу, а идеята е била да бъде запазена в тайна.

Само две години след като си казват "Да!", Мадона подава молба за развод, която по-късно оттегля. Безспорно двамата се обичат и са много магнетична двойка – тя е звездата, на която всичко й се получава, а той е като лъжичката катран в меда, като камъче в обувката, нещо несъвършено в живота й, което иначе липсва. Между тях има чудовищна химия - такава, каквато има само по филмите, по които всяка една жена въздиша и мечтае да й се случи подобна изпепеляваща и пламенна любов.

Краят на брака им идва през декември 1988 г., когато той се прибира вкъщи много пиян, връзва я за стола и няколко часа я обижда и й крещи, заплашвайки я с бухалка за бейзбол. На следващия ден Мадона подава молба за развод. Оттегля обаче обвинението, което би изпратило Шон в затвора (предишната година е прекарал 33 дни в затвора за нападение над папарак).

Няколко години по-късно Шон Пен сключва брак с Робин Райт, който продължава до 2010 година. Мадона, от своя страна има няколко връзки, един брак с Гай Ричи и шест деца, и сякаш търси любовта до ден днешен.

През 2010 г. Шон признава вината си за провала на брака им. Въпреки всичко, двамата не прекъсват връзката помежду си. През 2016 г. Мадона и Шон са заедно на събитие в Маями, където тя му казва пред всички "Още съм влюбена в теб". Двамата се появяват заедно и на галавечеря през същата година. През март тази година в интервю със Стивън Колбер Шон Пен казва, че обича бившата си съпруга "страшно много".

 
КОНТАКТИ ЗА НАС
Copyright © 2017 moviesplus.bg All rights reserved