Любопитно


Коя е новата жена в живота на Брад Пит?

Сряда, 09 Септември 2020


Преди броени дни световните медии гръмнаха с новината, че актьорът, който разтопява милиони женски сърца по света вече не е свободен. Холивудската легенда Брад Пит е открил любовта в лицето на 27-годишна немска манекенка на име Никол Потуралски. Днес всички се питат коя е тя?

Никол Потуралски е родена в Германия, но има полски корени. Голяма част от времето си прекарва именно във Варшава. Тя говори пет езика, главно покрай кариерата си на световен модел, майка е на едно дете – момче на име Емил, а екзотична нотка в биографията й е фактът, че е основала и ръководи фондация за защита на акулите.

Папараци уловиха новата светска двойка в края на август да се радва на лятн ваканция във френското имение на Брад Пит и Анджелина Джоли, което очевидно все още не могат да поделят, защото разводът им се точи четвърта година.

Междувременно упорито се заговори за невероятна прилика между настоящата съпруга на актьора Анджелина Джоли и новата любов на Брад - Никол. Самият факт, че 56-годишният актьор не крие любовта си, говори за това, че намеренията му са сериозни.

 
КОНТАКТИ ЗА НАС
Copyright © 2017 moviesplus.bg All rights reserved