Любопитно


Пиърс Броснан и Кийли Шей - любов безкрай

Сряда, 09 Септември 2020


Човек не може да има всичко, но по всичко изглежда, че Кийли Шей и Пиърс Броснан го имат. Двамата се срещат през далечната 1994г. по повод интервю на младата журналистка Кийли Шей Смит и бъдещият Джеймс Бонд. Тогава Пиърс Броснан е вдовец с 3 деца и отдава цялото си време на кариерата си и отглеждането на децата.

Оказва се, че това интервю е повратна точка за Кийли и Пиърс: актьорът е на прага да изпълни детската си мечта и да изиграе Джеймс Бонд, а тя среща любовта на живота си.

"Кийли Шей има много добродетели", казва Броснан. "Но особено ме привлича фактът, че тя е независима жена и може да се справи без мен, ако, недай Боже, се разделим. Затова съм готов да направя всичко, за да предотвратя това."

През 1997 година Кийли Шей ражда сина им Дилън. Това е годината (1997), в която двамата с женят, а през 2001 година се ражда и дъщеря им.

Пиърс Броснан е убеден, че жената до него е сродната му душа и не се притеснява да показва публично чувствата си във всеки удобен момент. Въпреки, че днес Кийли Шей е далеч от общоприетите моделски мерки и медиите не спират да коментират външният й вид, самата тя казва, че няма притеснение от това. А най-голямото признание за красотата на една жена, идва от мъжа до нея. Със сигурност Кийли го има в лицето на Пиърс Броснан, който с заявява, че я обича, такава каквато е. 
КОНТАКТИ ЗА НАС
Copyright © 2017 moviesplus.bg All rights reserved