Любопитно


Дженифър Анистън - естествените елегантност и стил й отиват

Четвъртък, 17 Септември 2020


Когато стане дума за естествена красота сред холивудските знаменитости, без колебание изпъква името на Дженифър Анистън. Синеоката актриса вече десетилетия е пример за стил и изтънченост за милиони нейни фенки по целия свят.

Не е изненада, че е оглавявала класации за най-красивите хора на света и е обявявана за „Жена на годината“. Анистън е живото доказателство, че усмивката е най-добрият аксесоар, а тя е раздавала (и продължава да раздава) много такива, най-вече с ролята си на Рейчъл Грийн в емблематичния сериал "Приятели".

Въпреки, че прехвърли половин век, Анистън не се притеснява да залага на по-разкриващи тоалети, подчертаващи спортната й фигура. Когато трябва да е представителна на някое звездно събитие, Анистън обича изрязаните деколтета и роклите с дълбоки цепки. В разрез с това, ежедневният й стил е съвсем неангажиращ: широки палта и жилетки, кожени якета, слънчеви очила, дънки и спортни маратонки (за предпочитане бели!). Ако иска да разчупи ежедневната си визия, актрисата слага високи обувки, пола, залага и на аксесоари като колани и нежни колиета.

Нейният коз в облеклото има едно име "малка черна рокля"! На червения килим, на вечерно излизане или на разходка из града – Дженифър десетки пъти е доказвала, че с една малка черна рокля грешките са невъзможни. Много често обаче тя я заменя с гащеризона. Той е любимо за нея облекло, също толкова, колкото и саката, блейзърите, панталоните.

 
КОНТАКТИ ЗА НАС
Copyright © 2017 moviesplus.bg All rights reserved