Любопитно


38 години заедно - коя е жената до Джеки Чан

Четвъртък, 17 Септември 2020


Всички познаваме екшън звездата Джеки Чан от невероятните му роли, в които показва запомнящи се движения и хватки от бойните изкуства. Малцина обаче са виждали холивудската легенда в неговата най-истинска "роля", където бойните изкуства отстъпват място на романтиката и любовта...

Всичко започва през далечната 1982 година в Тайван. Любовта пламва от пръв поглед, но сигурно никой няма да се очуди, ако кажем, че именитият актьор и неговата съпруга се срещат случайно, по време на работни ангажименти на Джеки Чан. След бурна връзка, година по-късно двамата си казват заветното "Да!".

Любопитна подробност е, че съпругата на Джеки Чан, Лин, в началото на връзката им е развивала успешна актьорска кариера, но прекратява професионалния си път, за да се отдаде изцяло на грижите за семейството. Плод на голямата любов помежду им е техният единствен син Чанг Зумин, който се покорява успешно музикални върхове.

Не е тайна за никой от феновете на 66-годишния екшън актьор, че той има и извънбрачна дъщеря, която призна официално, но въпреки всичко двамата не общуват.

 
КОНТАКТИ ЗА НАС
Copyright © 2017 moviesplus.bg All rights reserved