Любопитно


Стилът на Джулия Робъртс - "хубавата жена" на Холивуд

Петък, 25 Септември 2020


Повече от две десетилетия хубавата жена на Холивуд, както я наричат колегите й, е пример за стил и класа.
Някак "без да иска" Джулия Робъртс създава тенденции с лекотата, с която носи дрехите си. Всички премиери, събития и участия, които са ежедневие за актрисата години наред, й дадоха възможност да остави своя почерк. И тя направи точно това.

Актрисата неведнъж е споделяла, че на първо място слуша вътрешния си глас и разчита на инстинкта си. Тя безспорно е елегантна - виждали сме я в много изящни рокли – но не се притеснява и да експериментира. Вероятно отново водена от инстинкта си, всички помним как през 2016 г. на филмовия фестивал в Кан за премиерата на "Пулсът на парите", актрисата мина по червения килим боса. Това беше и едно от най-коментираните неща от всички световни медии.

Джулия Робърт обожава аксесоарите. Обици, колиета и (най-любимите й!) слънчеви очила. Да, дори на червения килим за нея не е проблем да ги сложи. Блейзъри, сака и панталони - никой не ги съчетава по-добре от нея. Не се придържа строго и към един цвят – носи както ярки, така и бледи цветове и принтове. Винаги залага на естествената красота, а усмивката е това, което я откроява. 
КОНТАКТИ ЗА НАС
Copyright © 2017 moviesplus.bg All rights reserved