Любопитно


Катрин Зита-Джоунс: Сбогом, приятелю, обичам те, Шон Конъри!

Вторник, 03 Ноември 2020


Десетки световни знаменистости са съкрушени от загубата на легендарния Шон Конъри. В социалните мрежи продължават да изказват своята скръб негови приятели, близки и фенове.

Катрин Зита-Джоунс също написа прощални думи във Фейсбук по повод кончината на легендата сър Шон Конъри. "Сбогом приятелю. Обичам те, Шон Конъри, с цялото си сърце. Докато се срещнем отново, ще ценя всеки момент, който споделих с теб. Изпращам любов на Мишлен и семейството. Обичам „хлапето", написа тя.

Двамата си партнираха в екшън-трилъра "Клопка".

Припомняме, че преди дни Шон Конъри почина на 90-годишна възраст в съня си в дома си в Насау, на Бахамските острови. Новината беше съобщена от световните информационни агенции и BBC.

Една от най-емблематичните му роли е тази на Джеймс Бонд. В кариерата си актьорът има над 90 филма, работил е с прочути режисьори като Стивън Спилбърг, Сидни Лъмет, Браян де Палма, Жан-Жак Ано. Конъри е носител на "Оскар", на награди БАФТА, на "Златен глобус" и много други. През 2000 г. е удостоен с орден на Британската империя от кралица Елизабет Втора.

 
КОНТАКТИ ЗА НАС
Copyright © 2017 moviesplus.bg All rights reserved