Любопитно


Киану Рийвс на шопинг в Берлин

Сряда, 18 Ноември 2020


Холивудският актьор Киану Рийвс и приятелката му Александра бях засечени от папараци в Берлин, където двойката е по повод снимките на "Матрицата 4". Двамата са уловени в поредица от кадри, разхождайки се по есенните улици на Берлин.

През ноември миналата година 56-годишният актьор демонстрира пред света любовта си, когато двамата с Александра се появиха за пръв път заедно на официално събитие. Заради визията и небоядисаната коса на художничката световните таблоиди побързаха да я нарекат твърде стара за актьора, въпреки че Киану Рийвс е с 9 години по-възрастен от своята любима. Очевидно, двамата не обръщат внимание на критиките и са видимо щастливи и влюбени.

Междувременно властите в Берлин обявиха, че започват разледване срещу холивудската звезда, заради неспазване на противоемидемичните мерки в Германия. Причината за скандала е, че по време на снимките на "Матрицата4" в студио "Бабелсберг" в Потсдам, близо до Берлин, се е провело голямо парти с над 200 гости. Това е станало на фона на пандемията от коронавируса и след като канцлерът Ангела Меркел призова германците да не присъстват на масови събития.

От филмовото студио твърдят, че става въпрос за заснемане на определени сцени. Германските медии обаче изнесоха информация, че многолюдното събитие е било парти, замаскирано като част от снимачния процес. Официалната позиция, която изнесе говорителят на студио "Бабелсберг" Бянка Макаревич е, че всички епидемиологични мерки са били спазени.

Властите в Берлин пък обявиха, че са се самосезирали след публикациите в медиите и започват разследване срещу организаторите и всички, присъствали на събитието.

 
КОНТАКТИ ЗА НАС
Copyright © 2017 moviesplus.bg All rights reserved