Любопитно


Актьорите, които се влюбиха на снимачната площадка

Вторник, 22 Декември 2020


Времето около коледните празници традиционно ни напомня за това, че трябва да отделяме повече време за любовта, семейния уют и топлина. Обръщаме се към Холивуд, където 2020г. определено ще бъде една от най-тежките и за филмовата индустрия, но нека си припомним за онези моменти, в които покрай работните ангажименти на снимачната площадка се появява и искрата на любовта.

1. Анджелина Джоли и Брад Пит
Те са една от най-влиятелните двойки в киното в продължение на 10 години. Но и по отделно Анджелина и Брад доказаха, че са също толкова успешни.
Двамата изглеждаха като перфектното семейство, но дори славата, парите, децата и любовта понякога не са достатъчни, за да удовлетворят двама души и да ги накарат да останат заедно. Бранджелина се разпадна през 2016 г., като двамата актьори поеха в напълно различни посоки.

2. Пенелопе Крус и Хавиер Бардем
Макар да се срещат на снимачната площадка още през далечната 1992 г., любовта им пламва доста по-късно. През 2008 г. работят отново заедно по "Вики, Кристина, Барселона". Явно тогава осъзнават, че са влюбени, защото през 2010 г. се женят и продължават да са един до друг близо 10 години по-късно. А и кой може да каже, че не си подхождат?

3. Райън Гослинг и Ева Мендес
"Доброто момче" на киното дълго търсеше своята половинка, като пробва късмета си дори с екранната си партньорка от "Тетрадката" Рейчъл МакАдамс. Съдбата обаче му отрежда да срещне сродната си душа на снимките на друг филм. В "Мястото отвъд дърветата"(2011) Мендес и Гослинг се влюбват, а в момента се радват на децата и любовта си заедно.

4. Дженифър Анистън и Винс Вон
Абсолютно класическа комбинация между лошото момче на Холивуд, което успя да омая любимката на Америка Дженифър Анистън. Искрата помежду им "пламва" по време на снимките на комедията "Раздялата" (2006). Очевидно обаче различията между двамата са били огромни, защото отношенията им приключиха след по-малко от година.

Любовта и отношенията между звездите в Холивуд са толкова динамични, колкото и филмите, в които участват. Със сигурност списъкът със зведни двойки е дълъг, а вие сещате ли се за още актьори, които са попаднали под обстрела на Купидон?

 
КОНТАКТИ ЗА НАС
Copyright © 2017 moviesplus.bg All rights reserved