Любопитно


Дъщерята на Джулия Робъртс с дебют на червения килим

Петък, 23 Юли 2021


Джулия Робъртс е една от най-големите звезди на нашето време. И както всички по света знаят, тя винаги ще си остане „хубавата жена“ на Холивуд. И докато за нея червените килими и лъскавите кино-събития са ежедневие, то за 16-годишната ѝ дъщеря, Хейзъл, фестивалът в Кан бе най-вълнуващия дебют.

Тя дойде на филмовия фестивал в Кан, за да подкрепи баща си Дани Модър на премиерата на „Ден на флага”, на който той е оператор.

За първото си голямо шоу тя заложи на бледожълта рокля и черни обувки.
Припомняме, че Джулия Робъртс и Дани Модър се запознават през 2001 година, когато той е асистент оператор на филма ѝ The Mexican. Двамата се женят година по-късно, а през 2004 година се раждат близнаците Хейзъл и Финиъс. Звездите толкова много искат да запазят личния си живот далеч от светлината на прожекторите, че дори се местят в Ню Мексико след появата на първите им наследници.

На едно от най-бляскавите събития в киноиндустрията впечатление направи и участието на българската актриса Мария Бакалова, която очарова с различни визии и беше една от звездите, които блестеше под светлината на прожекторите.

 
КОНТАКТИ ЗА НАС
Copyright © 2017 moviesplus.bg All rights reserved